LATEST UPDATE

HOLLA AWARDS NOMINEES LIST.

 THE NOMINEES ARE:

1. MOST DYNAMIC YOUTH ENTREPRENEUR
.
A) EL BAMBINO (C.E.O EL- BAMBINO RECORDS)

B) TUNDE WEAR IT ALL (C.E.O WEAR IT ALL BOUTIQUE)

C) BODY LAWSON (C.E.O BODY LAWSON STUDIOS)

D) ADETAYO OSHINOWO (EXECUTIVE PRODUCER PEAK AWARDS)

E) SULEIMAN YAHAYA (TURKISH AIR)

2. MOST DYNAMIC NAIJA INTERNATIONAL

A) VICTORIA ADIGUN (C.E.O OVACOM MEDIA U.S.A)

B) FEMI AMUSAN (BEN TV PRESENTER U.K)

C) D.J WAXXY (CHANNEL 0 SOUTH AFRICA)

D) D.J DALEY IDRIS ( NEAR 90.3FM IRELAND)

E) DEX PAPI (PERFORMING ARTISTE U.S.A)

3. MR SOPHISITICATED

A) KUNLE RAPHAEL (KAY RALPH U.S.A)

B) TOLA ADETOWUBO (C.E.O FUSION LA FAMILE)

C) AKINTOLU OLUFEMI AKEEM (HOT NIU PRODUCTIONS)

D) WOLE FAPOHUNDA (MTN NIGERIA)

E) SULEIMAN YAHAYA (TURKISH AIR)

F) BOLA OLAJIRE (OLAJIRE MOTORS)

4. MISS SOPHISCATED

A) TAIBAT SALAMI

B) PRINCESS ROSEMARY EGABOR( CNN NIGERIA)

C) OSOGWU MARY-ANN

D) BISI RUSENWE

E) TOYOSI AKERELE (RISE FOUNDATION)

5.MOST FASHIONABLE YOUTH

A) IGHO TOSIN

B) KUNLE RAPHAEL (KAY RALPH)

C) WOLE FAPOHUNDA

D) WILLIE STANLEY A.K.A( EDDY)

6. BEST EVER-GREEN SONG

A) ORUKA BY (SUNNY NEJI)

B) AFRICAN QUEEN BY (2FACE IDIBIA)

C) OLOMI BY (TOSIN MARTINS)

D) STREET CREDIBILITY BY (9ICE)

7.BEST SONG OF THE YEAR

A) FIMILE BY (KAS BEATS)

B) LIVING MY LIFE BY (DURELLA)

C) JOR BY (JAHBLESS)

D) IMPLICATION BY (2FACE IDIBIA)

E) KONDO BY (DA-GRIN)

F) KISS ‘UR HAND BY (WANDE COAL)

8.BEST ARTISTE OF THE YEAR

A) 9ICE

B) TERRY-G

C) DA-GRIN

D) KAS BEATS

E) D’BANJ

9.PERFECT GENTLEMAN

A) AKINTOLU AKEEM OLUFEMI

B) ADEWOLE SHITTA-BEY

C) SUNDAY DOLOR

D) SULEIMAN YAHAYA

10.BEST CLUB OF THE YEAR 2010

A) REHAB BAR & POOL

B) MOVIDA NITE CLUB

C) JADE PALACE

D) AURA LOUNGE & BAR

E) TRIBECCA

11.BEST RAVE CLUB

A) FUSION LA FAMILE

B) SOUL2SOUL

C) PLAY-ON ENTERTAINMENT

D) PLAY ENTERTAINMENT

E) DEXPLOIT ENTERTAINMENT

12. MOST CORPORATELY ENDORSED ACT

A) P-SQUARE

B). SUNNY NEJI

C). D’BANJ

D). 2FACE IDIBIA

13. MOST FASCINATING T.V PERSONALITY

A). LABI LAYORI (TVC)

B). ALERO DEDIARE (GALAXY TV)

C). YEANCAH (SOUNDCITY)

D). ANDRE BLAZE (NIGEZIE)

14. MOST FASCINATING RADIO PERSONALITY

A). MANNY (COOL FM)

B). TOSIN BUCKNOR ( TOP RADIO)

C). YAW (WAZOBIA FM)

D). VICKY (COOL FM)

15. BEST ENTERTAINMENT RADIO STATION

A). COOL FM

B). UNILAG FM

C). THE BEAT FM

D). TOP RADIO

E). RADIO CONTINENTAL

16. BEST ENTERTAINMENT CHANNEL

A). TVC

B).GALAXY

C). STV

D). LAGOS TELEVISION

17. MOST INFLUENTIAL YOUTH

A). LOLU SODEINDE (C.E.O REHAB)

B). TUNDE WEAR IT ALL

C). SULEIMAN YAHAYA

D). IBRAHEEM OBANIKORO

E). UZO SOUL2SOUL

18. MOST FASCINATING COMEDIAN

A).OMO BABA NO.1

B). JULIUS AGWU

C). GBENGA ADEYINKA DE 1ST

D). BRIGHT OKPOCHA A.K.A (BASKET MOUTH)

19. BEST DJ ON RADIO

A). DJ HUMILITY

B). DJ NEPTUNE

C). DJ BOOMBASTIC

D). DJ SNOOP D DAMAGER

20. BEST YOUTH PERSONALITY

A). KUNLE RAPHEAL (KAY RALPH)

B). TOLA (TOTTY) ADETOWUBO

C). LOLU SODEINDE

D). IBRAHEEM OBANIKORO

21. BEST FASHION OUTFIT

A). DURELLA SNICKERS

B). 20TH SEPTEMBER

C). WEAR IT ALL

D). TONI PAYNE CONCEPTS

22. BEST ENTERTAINMENT OUTFIT (NAIJA)

A). 411 ENTERTAINMENT

B). DEXPLOIT ENTERTAINMENT

C). PALM-BEACH ENTERTAINMENT

D). LIMELITE ENTERTAINMENT

23. BEST ENTERTAINMENT OUTFIT (DIASPORAS)

A). OVACOM MEDIA/ENTERTAINMENT (U.S.A)

B) FIRST FOCUS ( UNITED KINGDOM)

C). FLOURISH ENTERTAINMENT ( IRELAND)

D). BLACKNIGHTS ENTERTAINMENT (UNITED KINGDOM)

STILL TO COME ARE

1). BEST CLUB CHIEF

2). MOST FASCINATING ACTOR

3). MOST FASCINATING ACTRESS

VOTING COMMENCES ON THE 15TH OF NOV & CLOSES ON THE 15TH OF DEC,VIA SMS &

ONLINE @ www.hollamagazine.com

PRE-PARTY COMING UP THIS NOV…WATCH-OUT & STAR GETTING ‘UR SWAGS ON!

HOLLA AWARDS 2010…… WHERE THE CREAM DE LA CREAME GIRLS GET TO MEET THE GUYS

WITH THE BIGGEST EGO…YOU DON’T WANT TO MISS THIS!!

gEt ‘uR sWaGs oN!

For further information,sponsorship & enquires,pls contact

01-2218387,08028707851,

08034330602
or www.hollamagazine.com (website under re-construction).
Welcome To The Home of Holla http://www.hollamagazine.com/
http://feeds.feedburner.com/OloriSupergal

Leave a Comment